Rabu, 8 Disember 2010

Wardah Ilmu First GiveAway



jom ramai-ramai memeriahkan giveaway dari Wardah Ilmu..
nak join?? klik link bawa nie
Wardah ILmu
syarat2 nye??
mudah je..



Syarat penyertaannya adalah seperti berikut:

1. Peserta giveaway ini mestilah follower blog ini Wardah ILmu

2. Peserta juga perlu like halaman "Best Tupperware" (klik je link ini dan tekan butang like yer)

3. Anda perlu sediakan satu entri khas berkenaan giveaway di blog masing- masing. (copy paste entry saya ni pun takpe, cuma pastikan link syarat no.2 tu sama ye, nanti saya cek)

3. Tagkan entri ini kepada 5 orang rakan anda. (lebih pun takpe)

4. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2010

5. Sahkan penyertaan korang di ruangan komen, pastikan entri yang korang dah buat diberikan linknya terus. Senang skit saya nak menjenguknya..

Tiga orang peserta yang bertuah akan menerima HADIAH MISTERI....

GiveAway ini akan diadili dengan adil seadil adilnya... (macam cabutan bertuahlah kiranya ni)...


hurm nak tag sape ye..


1.iera
2.ainna

3 ulasan:

Dieyna berkata...

oke.. tengkiu.. mana tau kot leh jadi penerima hadiah misteri kan.>>>???? hehe

cik_starzz berkata...

hee..welcome..insyaALLAH kal0 ade rezeki :)

Dieyna berkata...

salam.. nanti singgah blog akak ye.. tengok link n nombor penyertaan...

love me? tinggalkan jejak pas follow tau..so tat cik starzz ley follow korunk balik ye