Ahad, 14 Ogos 2011

semangat meneruskan pengajian


uitm shah alam
Alhamdulillah dah dekat 4 bulan bercuti..diberi kesempatan kerja untuk sebulan..dan 3 bulan bersama family tercinta .Tak sanggup nak tinggalkan family...aleeya..mama..abah., asyraf n afiq..(ceh macam nak pegi jauh n tak balik-balik dah") hehe...Walau ape pun...tyme degree adalah masa yang akan saya gunakan untuk membuktikan yang saya BOLEH!... i wanna be the best, insyaALLAH...walaupun agak takut3 memikirkan "dugaan" yang hebat di uitm Shah Alam....tapi saya mesti kekalkan kekuatan diri saya, tanggungjawab yang saya bawa sangat besar, matlamat asal saya..


.

kolej melati
Teringat zaman diploma, lecturer kesayangan ,en. shaari menyarankan agar siswi carik calon tyme degree.sebab semakin lama siswi semakin tak laku, siswa takpe umur 39 pun still ok... waALLAHualam...kan "kapel diharamkan".. semoga ALLAH lindungi kami dari terjebak....ish3..ape nak pening fikir pasal tu...mama siap pesan..janganlah tak bergaul lansung dengan siswa...belajar berkawan tapi juz berhubungan kalau ada hal penting je..seperti pelajaran...kalau berminat suruh masuk meminang, bertunang..tak perlu kapel3 (ni mesti kes risau sebab mama tau saya ni jenis camne)..hurm, entahla..semua tu tak penting lagi kan3..rasenye kalau saya tak bersedia seperti biasa saya tolak dulu...yang penting doa pastu tawakal..tahun depan dah masuk 22 huhuhu.. da semakin tua saye ni T__T 




suasana dalam kolej

agak3 dalam 3 tahun, baru grade, so dalam 24 baru habis. Ikut perancangan nak terus sambung master..insyaALLAH...walau hebat mana pun kita merancang,,ALLAH jua tahu apa yang terbaik...so..perasaan saya ketika ini excited bercampur sedih...nasib baik dekat je..hehehe ^__^



2 ulasan:

PEAH berkata...

selamat smbung belajar... :)

nur humaira berkata...

time kasih awak~ ^__^

love me? tinggalkan jejak pas follow tau..so tat cik starzz ley follow korunk balik ye