Selasa, 25 Oktober 2011

perhimpunan sejuta umat dan konvokasyen 2011

 Malam ni  mata tak terasa  nak tidur..bukan ape... tadi dan-dan telan 2 cawan kopi...akibat da give up..saya merancang untuk update blog...baru-baru ni saya berkesempatan menyertai perhimpunan sejuta umat di shah alam.. bermacam-macam tafsiran dibuat mengenai perhimpunan ini lebih-lebih lagi dikhuatiri ada kepentingan politik..wALLAHulam...apa yang saya nak komen disini...saya tak berapa nak dengan ucapan yang dibentangkan memandangkan keaadaan di stadium shah alam agak bergema..Apa-apa pun tahniah buat pihak penganjur kerana berjaya menyatukan umat islam untuk bekerjasama memikirkan apa sebenarnya   tanggungjawab setiap individu  muslim untuk membendung gejala murtad yang kian parah di Malaysia.

hari rabu ini, 27 october 2011 adalah hari yang amat bersejarah bagi saya sebab saya KONVO!! hehe..tapi mama dan abah tak dapat hadirkan diri sebab ade hal lain yang lebih utama..terpaksalah saya konvo sorang3 huhu... (jeles tengok kawan3 dapat bunga n bear dari insan tercinta) tapi takpela saya redha..mungkin KONVO tyme degree t merupakan kenangan yang terindah buat saya,,, insyaALLAH :))



2 ulasan:

D'ya Marshmello berkata...

wahh, tahniah..mudah2an berjaya dalam idup do the best!

JOM BACA & KOMEN : Mangsa Fesyen Ala-Ala Lady Gaga

nur humaira berkata...

time kasih..insyaALLAH saye akan buat yg terbaik! :))

love me? tinggalkan jejak pas follow tau..so tat cik starzz ley follow korunk balik ye