Ahad, 28 November 2010

sunsilk terbaru

Assalamualaikum..

Post kali cik starzz nak share produk terbaru syampu yang cik gune....actually sebelum-sebelum ni cik gune rejoice agak lame..tapi makin lame cik rase makin tak sesuai lak dengan rambut cik ni..condisioner die pun tak berape nak ok..


n skunk cik bertukar kepada..jeng3..


tak rugi kalau try nih




Hee…sunsilk straight perfection yg kaler grey tuh..complete 1 set tau..


Mama lak try sunsilk hairfall solution yang kaler gold 1 set..so far alhamdulillah sesuai tuk rambut cik coz nampak semakin shining n cantik…paling cik suke die punye protecting leave on Rambut cik stay kemas sampai ke malam..hehe..set ni ade 3 step wish is cleaning dengan syampu, nourish dengan condisioner and protect dengan protective leave on. Not bad la..cik galakkan u all try product ni k :)

3 ulasan:

yott berkata...

sy guna loreal..so far rambut yg suka gugur tu dah takde dah..

Scarlett O'Hara berkata...

Sy masih guna Rejoice.Try tukar Sunsilk tapi tak sesuai.

HoPe berkata...

tak sesuai ngan sunsilk..kelemumur..:(
tapi best tgk iklan sunsilk yg baru ni..

love me? tinggalkan jejak pas follow tau..so tat cik starzz ley follow korunk balik ye