Ahad, 4 Disember 2011

hilang arah


Aaaaaaa….tak habis study lagi….mood study ttibe macam hilang pulak….huhuhu..semalam seharian pegi program sane sini..pagi3 lagi ade seminar keluarga bahagia, petang ade dinner melati entrepreneurship club, yang paling best ALHAMDULILLAH dari pagi , tengahari n petang dapat makan free.. hehehe..

duit ptptn tak masuk lagi..huhu…sume kawan  dapat rm3,500 1 sem,,,, sy dapat rm1050 jew tak patut betul kan.., tak dapat  la nak enjoy3 ni..chewaahh..ni da lari niat ni..ish3… kesian abah kne support lagi….

Minggu depan test biochemistry.. dengan puan zaidah..tak tau la kenape…setiap kali tengok puan zaidah mesti ade perasaan yang pelik…sampai skunk  rase tak sedap hati je… padahal sume lecturer same jew, tak de rase ape3 pun,lecturer walau segarang mane pun..tak penah rase macam ni…  macam ade instinct/ aura datang dari die…pelik3..tapi benar..dari kelas pertama sampai la ke hari ni… kadang3 berdebar tengok die.. Puan zaidah baik sangat, suke bergurau  tapi tu la…ade instinct yang susah nak digambarkan…adehh…selalu jadi camni…

Hurm cakap pasal instinct besenyew…kalau saye rase sesuatu…mesti ade something.. ‘sometimes la” macam semalam…tyme cabutan bertuah..rase berdebar3 je… first sekali saye tengok nombor tu 292…ya ALLAH rase lain macam je..siap cakap kat lia, “lia kalau nombor saye kne panggil jangan harap saye nak pegi depan, segan “yela ade lelaki kat depan..huhu.. tibe3.. nombor saye first sekali disebut…peghh…tak tau nak cakap pe..dengan tangan  masih bersambal ayam masak merah..gi depan amik hadiah..huhu…segan betul..

Semenjak langgan intenet wifi, “yang berbayar ok..rm10 untuk 7 hari” asik 0n9 jew..tapi geram juge berbayar pun susah betul nak dapat line…maaf la bagi sesape yang im, keesokan harinyew baru berbalas..ingat nak beli broadband tapi bahaye..sebab saye ni kalau da suke..susah da nak lepas…addicted pulak..ish3…sebab tu skunk ni saye sedaya upaya trainkan diri kawal perasaan supaya jangan terlampau ‘suka” kelak saye gak merana..huhuhu…


seronok tengok sha nak bertunang tak lame lagi..baju akad nikah da beli kaler coklat..tak sabarnyew nak tengok…walau ape pun..mase study ni ni adalah mase untuk saye kejar ilmu..n paling penting explore bende3 baru…insyaALLAH..pentingkan mane yang patut dulu….wALLAHulam..

sekadar luahan hati…….okkkeeeyyhhhhhh semangat3…. Tinggal 3 minggu b4 study week..






1 ulasan:

Srikandi permata berkata...

Assalamualaikum..

moga Allah mudhkn segala urusan enti..

moga juga enti sentiasa bahagia dalam pelukan rahmat-Nya.

love me? tinggalkan jejak pas follow tau..so tat cik starzz ley follow korunk balik ye